Името й е Fariba. Със своите гарваново черни коси, магически поглед и неустоима женска енергия, тя омагьоса Ивайло Серафимов, основател и артистичен дизайнер на едноименната му модна марка YVAILO, за новата му колекция "THE WITCH".

Дизайнерът, споделя, че нито една дреха не е случайна и идеята на всяка една от тях е да набляга на дължините, извайващи силуета. Ето защо вълнените якета и копринените блузи са къси, а роклите, полите и ризите достигат и нежно галят глезените.

Серията е съставена от 21 модела, съставени от 34 артикула, между които се открояват дълги до земята палта, прозрачни блузи и кюлоти с фини бродерии.

Цветовата палитра на модната серия е също толкова загадъчна, колкото й лицето, което ги представя. В окултната колекция преобладават кървавочервеното, черното и сивото, които допълнително подчертават магическия й характер. 

Дрехите са нетипично леки, ефирни и почти като летни, което е необичайно за зимна колекция. Ефектът, разбира се, е търсен, защото идеята зад него е артикулите да позволяват напластяване и всяка дама, доверила се на YVAILO, да има възможност да използва въображението си на пълни обороти.

За своята нова колекция, дизайнерът залага на благородни материи, включително топла агнешка вълна, мек памук с вплетени нишки на модал, мрежите са от Япония, а жакардите, наподобяващи черги, са плетени специално за марката в Италия.

Всички визии от колекцията можете да видите на официалния сайт на марката, както и в нейната Facebook страница.