Кейт Мидълтън винаги е следвала и се е придържала към всички привички и обичаи, свързани с грима и облеклото, които британският кралски двор налага. Меган също спазва определените правила, но винаги внася своя нотка новаторство. Можем да видим много ясно това от последния прием в Бъкингамския дворец, на който присъстваха двете кралски снахи – даден от кралица Елизабет Втора по случай 50-годишнината на сина й Чарлз като принц на Уелс.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Виждаме Кейт Мидълтън облечена в рокля с висока яка и копчета в цвят резеда. Гримът й е повече от класически – деликатни сенки за очи, розов руж, подчертаващ скулите и червило в нежнорозово. По отношение на прическата херцогинята на Кеймбридж беше заложила на пусната коса и емблематичните си къдрици.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Поглеждайки към Меган, виждаме съвсем различен подход. Херцогинята на Съсекс е заложила на контурирането в грима – бронзираща база за грим, контурирани скули с блясък, опушени сенки и безцветен гланц за устни.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За приема в Бъкингамския дворец съпругата на принц Хари беше повдигнала косата си в нисък кок, с който често я виждаме напоследък. Визията й бе завършена с бяло палто и рокля със златни и сребърни флорални мотиви, които си отиваха с грима й.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Стилът на Кейт или Меган ви харесва повече?