От няколко дни Кейт Мидълтън и принц Уилям са на обиколка в Шотландия. Снощи те посетиха прожекция в автокино на новия филм на „Дисни“ „Круела“. Херцозите на Кеймбридж пристигнаха в автокиното с автомобил Land Rover Defender, който е принадлежал на дядото на Уилям – принц Филип. Това несъмнено придаде голяма емоционалност на визитата, но феновете на монархията бяха впечатлени и от връхната дреха на 39-годишната Кейт – синьо тартаново палто със зелено и лилаво каре, златисти копчета и широк колан.

Снимка: Getty Images

Херцогинята бе с обеци, преотстъпени й от Елизабет Втора. Бижутата със сапфир са подарени на кралицата при обилколката й в Персийския залив през 1979 г.

Снимка: Getty Images

Във вторник Кейт Мидълтън също уважи домакините с дрескода си, като избра тартанов шал за посещението си в Оркни. Обеците й бяха от местния бранд Hamilton & Inches.

Снимка: Getty Images

Не бива да пропускаме и визията й от понеделник, когато Кейт заложи изцяло на кралското синьо. Син блейзър на Zara от миналогодишната колекция и синя плисирана пола на Hope.

Снимка: Getty Images

Завършваме с очарователната й младежка визия от посещението в университета Сейнт Андрюс, където преди 20 години Кейт се запознава с бъдещия си съпруг Уилям. В сряда Кейт бе с блуза на Breton, черен блейзър на Holland Cooper и маратонки на Veja.

Снимка: Getty Images

Вижте всички снимки в галерията горе.