Времето ще се задържи облачно, като са възможни валежи. Къде и кога вижте на dalivali.bg.

Шифонена рокля с миди дължина е нашето вдъхновение за четвъртък.

Към нея добавяме любими аксесоари като обеци, дамска чанта, колан и сенки за вежди - макиж, без който някои жени не излизат от вкъщи.

Знаете ли, че формата и големината на веждите могат да определят какъв характер имаме? Да, точно така! Вярвате или не, формата на веждите говори много за личността ни и подсъзнателно изпраща някакво послание към другите хора. Според лицевия експерт Жана Ханера, веждите отразяват нашето самочувствие, организационни способности, мотивация, както и начина, по който вземаме решения.

И така, какви сте според формата на веждите:

Дебели вежди

Хората с дебели вежди са активни и вечно в движение. Това им дава възможност да имат по-голям поглед над нещата и да бъдат самоуверени. Като минус можем да отчетем факта, че са способни бързо да се нервират за дребни неща.

Тънки вежди

Природно тънките вежди издават характер, който по-често се съмнява в себе си, отколкото да вярва в своите сили и умения. Несигурни са и са по-склонни да вярват на околните, отколкото на себе си. Плюс на хората с тънки вежди е, че са внимателни към детайлите и държат живота си под контрол.

Къси вежди

Късите вежди разкриват личност, която не се интересува от околните. Дори и с приятелите им е трудно да се сближат до толкова, че да се интересуват, когато са в трудна ситуация, за да им помогнат.

Вижте и останалите форми на веждите и какъв характер издават те: