В английския кралски двор съществува неписано правило относно гардероба на дамите – роклите не трябва да са с дължина над коляното. За цепките обаче не знаем нищо – разрешени ли са и колко високо могат да стигат. По облеклото на Меган Маркъл и Кейт Мидълтън обаче можем да съдим, че правило за цепките не съществува. Вижте:

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

С тази красива бяла рокля херцогинята на Кеймбридж събра погледите и несъмнено популяризира марката Self Portrait. През ноември 2016 година Кейт облече роклята, чиято цена е 320 паунда, на събитие в Лондон. Часовe след това тоалетът беше разпродаден в сайта на бранда.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През май 2019 г. Кейт извади още една любима рокля от гардероба си, за да я облече за пореден път – марката е Alessandra Rich. Дължината е миди - съвсем прилична, но вятърът й изигра лоша шега и страничните цепки се отвориха.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Още един тоалет от гардероба на херцогинята на Кеймбридж, който не нарушава кралския етикет за дължината, но вятърът има собствено мнение по въпроса.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тоалет с опасно голяма цепка облече и Меган Маркъл по време на австралийското турне на кралската двойка в края на миналата година.