За британското кралско семейство последните седмици са изключително натоварени и наситени с пъстри събития – раждане, сватба, рожден ден и едно Чаено парти за разкош.

Всяка година по това време Нейно величество посреща няколко хиляди свои поданици – предимно военни, членове на общински съвети и църковни настоятелства. С Чаеното парти кралицата почита тяхната отдаденост в служба на обществото.

След като видяхме Кейт Мидълтън облечена в небрежно ежедневно облекло по време на откриването на градина в Лондон, проектирана от самата нея, херцогинята на Кеймбридж се преобрази за Чаеното парти в Бъкингамския дворец.

Снимка: Getty Images/Guliver PhotosСлед белите кецове, риза и ленени панталони, Кейт Мидълтън се преоблече в красива рокля палто в нежно бебешкорозово. Тя (не сме се и съмнявали) е дело на сватбения й дизайнер Alexander McQueen. Съпругата на принц Уилям беше съчетала тоалета с едни свои много любими перлени обеци, които преди това са били собственост на принцеса Даяна.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

Елизабет Втора беше заложила на своята любов към цветята и флоралните мотиви. Палтото й беше в светлосиньо, но под него се виждаха красивите цветни акценти на роклята й.