Такъв тоалет не се забравя лесно – цветът е едновременно запомнящ се и мек, пастелен, успокояващ. Когато е в съчетание с прекрасната фигура на Кейт Мидълтън, комбинацията е още по-ефектна. Красивата А-образна рокля на Emilia Wickstead отново беше рециклирана и херцогинята на Кеймбридж за пореден път показа на всички колко е модерно да извадиш от гардероба си забравена стара дреха.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Е, вероятно роклята изобщо не е забравена, а е чакала своя ред и подходящ повод. Кейт облече тоалета за 1350 паунда на събитие в Лондон вчера, посветено на подобряване на психичното здраве в целия свят. Нейното стилно допълнение (и на Кейт, и на роклята), разбира се, беше съпругът й принц Уилям, който допълваше ансамбъла на херцогинята с вратовръзка в лилавата гама.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Както казахме, това съвсем не е първият път, в който тя или той рециклират дрехи от гардероба си. Всъщност миналата година, когато кралската двойка беше на официално посещение в Германия, двамата бяха облечени с абсолютно същите дрехи.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тук кралското семейство е на посещение в Германия, а Кейт се беше постарала дори най-малките членове да са в същата цветова гама.