Лято е. Виждаме момичетата с манекенски форми по улиците и тайно им завиждаме. Не ни е яд за друго, а за късите панталонки. Типично за фигурата на дамите е да имат по-женствени бедра. Това в никакъв случай не е нещо, което трябва да се крие.

#Въпреки всичко, честно ни се налага визията за перфектна фигура - тази, която виждаме по дефилетата на световноизвестните марки. А ние сме суетни, какво да се прави. И тъй като късите панталонки са една от най-прекрасните дрехи за лятото, ви предлагаме няколко предложения, с които да не се лишавате от любимата си долна част от тоалета. 

#Предложенията включват както актуалните това лято поли-панталони, така и ефирни туники и ризи, които са в крак с последните тенденции. Можете да комбинирате отделните елементи от галерията заедно, но и да си съставите изцяло отделен тоалет, в който да присъстват любимите дрехи в гардероба ви.  

#В последно време избягваме да ви даваме предложения за аксесоари, тъй като сме убедени, че истинската мода всъщност е личният стил, а не готови тоалети, които са универсално съчетани. Няма да го направим и днес. Защото всеки може да копира тоалет от списание или от витрина, но в тези ситуации къде е почеркът, който ни дава индивидуалност? Основата ви я даваме в галерията, а останалото... оставяме ви да си го изградите! Убедени сме, че знаете как.