Няма две мнения по въпроса колко на място стои Амал Клуни независимо дали е на делова среща или на прием сред кралски особи. Последното й публична изява наистина гали окото със стил и класа – тя и съпругът й Джордж Клуни бяха сред специалните гости на благотворителен прием в Бъкингамския дворец, на който домакин беше самият принц Чарлз.

Амал беше облечена с бяла рокля от ефирна, но падаща тежко материя, а основен акцент беше дългият ръкав, който изглеждаше като воал. Визията й беше допълнена от клъч тип box в златисто и емблематичната за съпругата на холивудския секссимвол пусната коса с романтични къдрици.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джордж Клуни беше заложил на класиката – черен костюм и папийонка.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На събитието присъстваха още известни личности и актьори като Бенедикт Къмбърбач, Джош Хартнет и Люк Еванс.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Появата на известната двойка в Бъкингамския дворец не е изненада за никого, защото те са близки приятели на британското кралско семейство. През май миналата година Джордж и Амал бяха сред специалните гости на сватбата на херцозите на Съсекс – принц Хари и Меган Маркъл. А преди няколко седмици Амал Клуни пък присъства на бебешкото парти (baby shower) на Меган Маркъл, за което дукесата пътува специално до Ню Йорк.