Наградите „Еми“ бяха раздадени в неделя, 22 септември в Лос Анджелис. Те са още един повод да обърнем поглед към света на киното, блясъка и бутиковите тоалети, някои от тях направени в лимитирани серии или в единствени екземпляри. Ние сме силно впечатлени от тези 15 рокли, които преминаха по червения килим на събитието, което се проведе в „Microsoft Theater“ в Града на ангелите. Разгледайте ги в галерията.

А иначе големите победители, които триумфираха на церемонията, са игралните сериали „Чернобил” и „Игра на тронове”. Последният сериал грабна 12 отличия, като за четвърта поредна година печели приза за най-добър драматичен сериал.

Сериалът, разказващ за аварията в едноименната атомна електроцентрала през 1986 г., спечели престижната награда в три категории - за най-добър мини-сериал, режисура и сценарий.

Били Портър спечели „Еми” за най-добър драматичен актьор. Той взе отличието за ролята си в сериала „Поза". Kато най-добра актриса в драматичен сериал беше отличена Джоди Комър в „Да убиеш Ийв”.

Още от червения килим на наградите "Еми" вижте във видеото: