Никой никога няма да може да ви избави от емоционалната центрофуга и гардеробната лудница, които превземат вас и целия ви апартамент, докато се подготвяте за първа среща. Няма как веднъж за винаги да бъде решен въпросът "Какво да облека?", колкото и да ни се иска. Има начин обаче поне малко да ви улесним.

Представяме ви 7 неща, до които НИКОГА не трябва да прибягвате, когато подготвяте очарователната си "фасада" за първа среща.

1. Червено червило

Ако си във връзка и вече са минали няколко месеца/години, убедила си се, че приятелят ти приема модните ти експерименти с усмивка, можеш да си позволиш да го изненадаш с яркочервено червило.

Снимки: Splash News/Guliver Photos

Червеното червило обаче не е добър избор за първа среща. Може да се приеме като твърде дръзко, твърде развратно – това са готини послания, когато си на лов за секс или искаш да погъделичкаш въображението на любимия, но ако искаш да започнеш връзка с някого, по-добре не му се явявай така на първа среща.

Всъщност, най-добре да избягваш каквото и да било червило, ако се надяваш на първа целувка на първата среща. Момчетата не обичат да се мацат с такива работи.