Чувството за вкус и стил е истински дар, но още по-голяма рядкост е да го видиш от 6-годишно момиченце. Японката Коко явно обаче го носи от малка, защото вече е истинска Инстаграм звезда - благодарение на фамозните тоалети, с които се появява на снимките в социалната мрежа.

Външният й вид е доста смел и нетипичен за хлапе, но по никакъв начин не засенчва чаровното й детско излъчване, въпреки съчетанието от ярки цветове, дръзки кройки и моделски пози.

Дори вечният антитренд "чорапи със сандали" изглежда сладко, когата ги носи Коко. Малката се гмурка рано в света на модата, тъй като родителите й имат бутик за винтидж дрехи в токийския квартал Харяуки, който се слави със своята ексцентричност.

Модният мазгазин е втори за семейството след този във Фукушима, откъдето се местят след мощното земетресение и ядрената заплаха през 2011 г. По това време Коко е малко бебе, така че израства в изключително авангардна среда.

"Никое дете не ходи облечено така в училище", заявява във видео за VICE обаче розовата принцеса Коко, която просто се облича по този начин, защото й харесва да го прави.