Китайската Нова година е местно позната като Пролетния фестивал, който е най-големият празник в Китай. През 2016 тя ще бъде под знака на червената огнена маймуна. 

От нея можем да очакваме всичко. Игриво, влиянието на маймуната ще поставя всичко в движение. Желанията ще се изпълняват, но до голяма степен чрез лични и индивидуални усилия. А комуникацията ще бъде плавна и приятна. 

Непокорна, маймуната е животно, известно със своите нахалство, остроумие и хитрост. Да, но през 2016 тя ще ни дари със способността й да намирам решения на всички въпроси, били те стари и/или нови. 

На 8-ми февруари изпращаме Годината на Овцата и посрещаме тази на Маймуната. Тя ще продължи до 27 януари 2017 г. Затова нека се въоръжим с чувство за хумор, търпение, разбиране и енергия. Защото 2016 се очертава предизвикателно, но същевременно обещаваща година. 

Предвид наближаващия празник, решихме да придадем допълнителен блясък на новата Китайска година със скъпоценна серия бижута, изобразяваща 12 китайски зодиакални знаци.