"Хейтъри винаги ще има, от това никой не може да те предпази. Ако четеш тези коментари - ти изобщо не познаваш себе си!"

Да си свърши добре работата и да вложи любовта си - това е в пъти по-важно за актрисата Деси Бакърджиева от хейтърските коментари. За тези реакции, семейството, което й дава криле и двете й дъщери - това са само част от нещата, за които си говорим с нея, като гост в "Малки разговори". 

Последвайте канала ни и в YouTube
Слушайте подкаста ни и в Спотифай. 

Преди време астроложка й споделя, че според рождената й карта, тя би трябвало да е доста негативен човек. Всъщност Деси изобщо не е такава. Позитивизмът й струи с пълна сила, а според нея това е просто въпрос на възпитание. 

Семейството заема основна част в живота на звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията".

"Благодарна съм, че имам точно тези родители. Били са достатъчно критични към мен през годините. Градивната критика те прави борбен, но понякога с цената на доста лишения!"

Снимка: Евгений Милов

Като работеща актриса най-трудното нещо, през което минава, е, че си чупи крака точно преди спектакъл. Въпреки болката, излиза да играе. Прикрива травмата с ластични бинтове, шина и чорапогащник.

"На сцената не отиваш само в един случай - ако си умрял" - така я е учил нейният преподавател проф. Халачев и думите му тя следва и на практика.

Снимка: Евгений Милов

За първото й излизане на сцена на 4 годинки и на какво учи двете си дъщери - гледайте видеото.

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.