30-годишният Грегъри Тайри Бойс, който е най-известен с ролята си на Тайлър Кроули в екранизацията по популярната вампирска поредица „Здрач“, е открит мъртъв. До него е бил и трупът на приятелката му, 27-годишната Натали.

Обстоятелствата около смъртта на младите мъж и жена остават мистерия, но разследващите категорично отхвърлят възможността да е била насилствена. Носят се слухове, че на мястото е имало голямо количество бял прах, но това не е потвърдено от полицията.

Преди няколко месеца, за да отбележи 30-ия си рожден ден, Грегъри публикува своя детска снимка в Инстаграм и написа, че е имало време, когато не е вярвал, че ще доживее 30 години:

Като всеки друг през годините съм правил грешки, но днес е един от онези дни, в които обръщам внимание само на най-големите. Какво време да си жив! Честити мръсни 30 (на англ. „дърти-търти“)! Нека оставащите ти години да са най-добрите.

Грегъри и Натали имат деца от предишни връзки. Актьорът има 10-годишна дъщеря, а приятелката му е оставила след себе си син.

Ролята на Грегъри във филмите „Здрач“ е малка, но важна за историята. Той е човекът, който губи контрол над автомобила си, като почти убива Бела Суон. За щастие момичето е спасено от Едуард Кълън, който се хвърля пред нея и с голи ръце спира колата. Това е една от причините тя да се досети, че Едуард е вампир.