Актрисата Еванджелин Лили тръгна по пътя на Бритни Спиърс, Ема Уотсън, Ан Хатъуей и Натали Портман, като обръсна главата си. Тя направи това пред камерата и сподели всичко с почитателите си в Инстаграм.

Не става ясно дали актрисата иска просто да има нова визия или се готви за роля. През последните години тя е най-популярна в поредицата "Ант-Мен", където играе супергероя Осата и ще за завърне за следващия филм през 2022 г.

Ако не знаете коя е Еванджелин Лили, вероятно или сте твърде млади или не сте имали телевизор през първото десетилетие на този век, защото преди всички телевизионни зрители мъже да започнат да въздишат по Емилия Кларк в "Игра на тронове", на нейно място беше Еванджелин в ролята на Кейт от сериала "Изгубени".

Снимка: Getty Images

"Изгубени" беше излъчван от 2004 до 2010 г. и до днес е един от най-успешните и превърнати в култ сериали. Историята му разказва за група хора, оцелели след самолетна катастрофа, които попадат на мистериозен свръхестествен остров и се опитват да разберат тайната му. "Изгубени" беше най-гледаният телевизионен сериал, преди появата на "Игра на тронове" и подобно на екранизацията по поредицата на Джордж Р. Р. Мартин последният му сезон беше приет от феновете с огромно разочарование.