Световноизвестният модел Жизел Бюндхен твърди, че не съществува нещо в нея самата, което тя да не харесва. Тя се чувства „комфортно” в своето тяло... а и как да е иначе, като Жизел демонстрира перфектна форма по бански при положение, че роди второто си дете, дъщеричката Вивиан, едва преди пет месеца. Преди няколко дни моделът пусна снимка в Instagram, на която е по бански, и очевидно си почива на някой екзотичен остров (снимката горе).

Какво харесвам в лицето си ли? Моите лунички. Какво не харесвам? Нищо. Приемам се точно такава, каквато съм, с всички мои предимства и недостатъци”, коментира бразилската красавица. Допълва, че когато станала модел, хората я критикували за големината и размена на носа и. Нейният баща тогава й дал ценен съвет и й обяснил, че това просто е част от нея. Днес Жизел се чувства по-добре от всякога.

Жизел и съпругът й Том Брейди32-годишната бразилка, майка на две деца и съпруга на футболиста Том Брейди, обяснява, че нейната майка я е научила на това да бъде щастлива и да се чувства добре в собствената си кожа.Израснах в Бразилия, където понятието за красота и съблазняване не е същото като в Европа. За моята майка това означава да създадеш хармония между тялото и душата”, коментира един от най-скъпоплатените модели в света пред Marie Claire.fr.Макар често да я виждаме да се усмихва от лъскавите списания, тя самата не обича да разглежда свои снимки, или поне не доброволно... „Работата ми се състои в това постоянно да разглеждам свои снимки, и за да бъда честна – много често се отегчавам!”
Де да имахме работата й...