Списание GRAZIA изпрати старата и посрещна новата година със специално издание, а водещата на bTV Зейнеб Маджурова е едно от звездните лица в новия брой. Вече повече от два месеца, светският журналист с близо 15 години опит в телевизионния ефир е част от екипа на „Тази сутрин“ по bTV с развлекателна рубрика, свързана с актуални и любопитни новини от развлекателната индустрия и културния живот. Освен висок професионалист, отдаден на работата си, от две години Зейнеб е и посветена майка. Именно за това как съвместява призванието си на водещ и на майка на 2-годишната Мириам, и за това как се е променил животът й след нейната поява, Зейнеб Маджурова разговаря с редакторa Димитрина Иванова в новия брой на списание GRAZIA Mama. Ето и част от интервюто:

Как се чувстваш отново в ефир, но пък на различно място?
Много съм развълнувана, изпълнена с енергия, трепет и позитивизъм от завръщането си на екран, което за мен е и ново работно място. Това само по себе си събуди професионалните пеперуди за целия творчески процес, който цари при нас. Щастлива съм, че направих тази промяна. От една страна, ми се връщаше на работа след 2-годишно отсъствие от телевизията, а от друга – исках да направя нова крачка за себе си. Така че какво по-добро решение от това да отида в bTV.

Как решихте да имаш своя рубрика точно в сутрешния блок на „Тази сутрин“?
Истината е, че първоначално дойде поканата да се присъединя към самата медия, в случая bTV, и когато започнахме да водим преговори под каква фрома да се случи това, те съвпаднаха с това, че ръковдството на телевизията и в частност екипът на сутрешния блок са имали желание да направят нов различен сегмент, който да обхваща повече лайфстайл теми, където вярвам е моята сила. Беше въпрос на тайминг и единодушно взехме решение, че това е най-доброто позициониране за мен, появявайки се на екран.

Какви са основните неща, на които залагаш в рубриката си, за да я отличиш?
Интересно и различно е, защото както рубриката е лайфстайл, така и заради тя това, че е позиционирана в сутрешен блок, който сам по себе си е актуално предаване, съдържанието й е динамично, в зависимост от темите и събитията от деня.

Последните две години посвещаваш на своята малка дъщеря. Как се промени животът ти след нейната поява?
Клишето, че това осмисля целия ти живот, важи с пълна сила и за мен. Но промяната настъпва поетапно и е постоянна. Тя се случва с нейното израстване, защото в тази ранна възраст е изключително променлива и ние живеем в нейната динамика, нейните емоции, вдетиняваме се, гледаме света през нейните очи, който е много красив, розов и щастлив.

И още – успява ли Зейнеб да пътешества, както преди, има ли кой да й помага с детето, на какво иска да научи дъщеря си и други любопитни факти от живота на водещата, четете в новия брой на сп. GRAZIA Mama, в момента на пазара.