Певицата Даяна Рос е една от най-големите музикални легенди в Америка. Тя е изпълнителката, която е вдъхновила редица музикални звезди, сред които Майкъл Джексън, Бионсе и Мадона. Този месец 77-годишната изпълнителка се завръща с чисто нов клип, който наскоро обяви с кратък трейлър.

„Синовете ми ме насърчиха да направя това видео“, каза Даяна Рос за телевизионния канал „Скай нюз“. „След като в продължение на две години не изпълнявах музика и не заставах пред камерата, те ме подкрепиха да се върна и отново да съм сред много хора.“

Снимка: Getty Images

Даяна Рос готви нов музикален албум, който ще излезе 15 години след последния ѝ. Тя е работила по музиката за албума през последната година.

„Прекарах последната година в записване на нова музика“, обясни тя. „И тази музика е отражение на радостта, любовта и благодарността, която изпитвам всеки ден.

Снимка: Getty Images

Даяна Рос е един от малкото хора с две звезди на Алеята на славата в Холивуд - една като соло изпълнител, другата като част от групата “Сюприймс”, в която се изявава през 60-те години на миналия век.

Снимка: Getty Images

През 1970 година започва соловата си кариера. Получава признание от различни списания, „Книгата на рекордите Гинес“ и има 12 номинации за „Грами”, също и за „Оскар” и „Златен Глобус”. Успява да продаде над 100 милиона албума по целия свят. Даяна Рос има 5 деца – 3 от първия брак и 2 от втория.