Том Круз развълнува феновете с изключителното си изпълнение в "Топ Гън: Маверик“ миналата година.Въпреки това 60-годишният актьор е обявен за най-малко подходящия ерген в Холивуд в момента, а причината може да изненада феновете му. 

Звездата от "Мисията: Невъзможна" си търси партньорка, пише Radar Online.

Тъй като е прекалено "контролиращ", това му създава проблеми да се свърже по-силно с някой специален човек.

"Том би искал да има някого в живота си, но истината е, че репутацията му просто не е добра. Като цяло сциентологията е отблъскваща за повечето жени и той не може да се откаже от нея. Той й е много отдаден", казва източникът.

"За актьора всяка партньорка е продължение на него самия - и на имиджа му - така че е известно, че той е много контролиращ - чак до това какви дрехи могат да носят, когато са навън с него", обяснява той.

Снимка: Getty Images

За последен път Круз беше романтично обвързан със звездата на "Марвел" Хейли Атуел, но нещата не се развиха добре.

Източниците разказаха още, че звездата от "На ръба на утрешния ден" наистина се е постарал нещата с Атуел да се получат, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

"Но контролиращите му действия ѝ дойдоха в повече – и тя прекрати връзката. Жените го намират за твърде доминиращ и той се превърна в най-малко подходящия ерген в Холивуд. Това наистина е отблъскващо. Много жени са си тръгвали едва след няколко срещи", казва източникът. 

Вижте повече за Том Круз в следващото видео: