Датата на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл беше оповестена официално в петък от Двореца Кенсингтън. Петият по ред в наследяването на престола и американската актриса ще си кажат „да“ на 19 май 2018 г. в параклиса "Сейнт Джордж" в Замъка Уиндзор.

Далече сме от мисълта, че някой простосмъртен ще получи покана за сватбата на годината. Дори и да ви се иска да се слеете с множеството, което ще приветства и помаха на принц Хари и Меган Маркъл преди и след венчавката, няма да можете. Причината е много прагматична – след обявяването на датата в петък сайтовете за резервации на хотели почти блокираха. Представете си какво ще е пред параклиса и около него!

98% от стаите, които можете да наемете в близост до параклиса „Сейнт Джордж“ вече са заети за уикенда 18-20 май, съобщава People.

Всички хотели, които са на пешеходно разстояние 5-6 минути от параклиса вече са на 100% резервирани. В тези, които са на 20-минутен преход, също няма места.

Но пък, ако решите да наемете нещо извън Уиндзор (пътуването до параклиса ще е дълго и трудно, със сигурност), то опции все още има. И дори цените са със 70% по-ниски, отколкото близките хотели.

Ако все пак се откажете от блъсканицата и смесването с тълпата, ние, със сигурност, ще ви държим в течение какво се случва по време на сватбата!