Семейството на Ким Кардашиян се увеличи. Най-новото попълнение е брадат гущер (дракон). Името му е Спийд.  

Първоначално от семейството не са имали намерение да го задържат, но животното вече е от около месец при тях. Най-много е привързана към него дъщеря й Норт. 

Тя дори облича Спийд с персонализирани дрешки.

Малките халатчета наподобяват модели от колекцията дрехи на майка й Skims Cosy. За Спийд те са в три цвята - кафяво, розово и бяло. 

Снимка: https://www.instagram.com/kimkardashian/

И ако това ви се струва ексцентрично, има и още. 

Брадатият гущер носи бижу. Поставено е между двете му очи и представлява малък скъпоценен камък. Защо ли? Ето и причината. 

В началото на февруари рапърът Lil Uzi Vert шокира своите последователи в Инстаграм с най-новата си визия - пиърсинг на челото. Той и постави розов диамант, за който се предполага, че е на стойност 24 милиона долара.  В Туитър Ким написа, че Норт била вдъхновена от него. 

Много от последователите на рапъра тогава коментираха, че прилича на андроида Вижън - един от супергероите на Марвел.

"Норт и нейният брадат дракон ходят навсякъде заедно, това е доста сладко!" - написа в Инстаграма си Ким. 

Снимка: Колаж: LadyZone.bg


Последователи на Ким Кардашиян обаче се възмутиха, че това е насилие над животното.

Някои от тях я посъветваха в коментари да прочете повече за отглеждането на този вид влечуги, за да осигури на Спийд добър живот. 

Брадатите дракони са едни от най-популярните домашни любимци за любителите на влечуги. Те са  любознателни и са активни през деня. Получили са името си заради бодливите люспи на торбичките в гърлото, които могат да се издуват. Те имат триъгълни глави, кръгли тела и много силни крака. Имат здрави челюсти, с които буквално могат да смажат насекоми с твърда черупка.

Да обличаш гущера си с дрехи е...