Американският актьор Леонардо ди Каприо е запознал майка си Ирмелин Инденбиркен с любовницата си - моделът Витория Черети, като информация беше разпространена първоначално от PageSix.

Според журналисти на изданието актьорът, майка му и 25-годишната манекенка са посетили музея Pinacoteca Ambrosiana в Милано. Папараци са заснели звездите, когато са напускали сградата.

На публикуваните кадри се вижда, че 48-годишният Ди Каприо е бил с обичайната си черна бейзболна шапка, панталон и яке. На свой ред Черети е избрала карго панталон и кафяво яке за разходката.

Според източник, чието име не се съобщава, отношенията между двамата са станали по-близки с времето.

„Те прекараха доста време заедно през последните няколко месеца и се радват да се опознаят по-надълбоко“, казва източник, близък до Ди Каприо.

По-рано през септември Леонардо ди Каприо беше забелязан с 25-годишната си любовница по време на Седмицата на модата в Милано, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

25-годишната манекенка присъства на парти, организирано от италианската марка Versace. Черети се появи пред фотографите в прозрачна рокля в телесен цвят и без сутиен. 

Вижте повече за Леонардо ди Каприо в следващото видео: