Сър Антъни Хопкинс, носителят на “Оскар”, който е известен най-вече с ролята си в култовия психотрилър “Мълчанието на агнетата”, стои затворен в дома си заради опасността от COVID-19, но не скучае. 82-годишният актьор показа и впечатляващи танцови движения, той се включи в TikTok предизвикателството и танцува на песента на Дрейк “Toosie Slide”, след което предизвика актьора Силвестър Сталоун да направи същото.

 

 

В края на видеото Антъни Хопкинс се обръща към звездата от “Терминатор” и бивш губернатор на калифорния Арнолд Шварценегер, за да поздрави Лулу - едно от понитата, с които екшън актьорът прекарва времето си в изолация.

 

 

Големият актьор общува с почитателите си много повече, отколкото преди да се изолира. Сега им е подготвил страхотна изненада следващата седмица - онлайн концерт на пиано, който ще се случи на 17 май.

Гениалният актьор, който е и отличен композитор, не разкри дали ще изпълнява чужди или свои музикални произведения, но обеща да отговори на въпросите, които почитателите му могат да му задават в коментарите под публикацията в Туитър и във Фейсбук. Във видеото Хопинс споменава също, че почитателите му могат евентуално да видят и котарака Нибло, който стана участник в доста от предишните му клипове.