Най-голямото дете на Виктория и Дейвид Бекъм навърши 21 години. За да отбележи порастването на своя най-голям син Бруклин, щастливата майка, моден дизайнер и певица сподели мила негова снимка в болничната стая. На нея се вижда и таткото Дейвид, който по това време е с емблематичната си руса коса като футболист на „Манчестър Юнайтед“.

„Преди 21 години най-красивата душа се появи на този свят и промени животите на завинаги. Чувствителен, сладък, мил и забавен, ти си нашето всичко.“, написа 45-годишната Виктория в своя Инстаграм профил.

44-годишният бивш футболист също отбеляза в социалните мрежи повода с детска снимка на Бруклин, добавяйки колко горд се чувства като баща.

„Честит 21-и рожден ден на моето момче. Какво повече мога да кажа, освен че се превърна в най-красивото човешко същество и това ме прави много горд.“

Най-голямото дете в семейство Бекъм получи още поздравления за рождения си ден от скъпи за него хора – от своя по-малък брат Ромео, както и от гаджето си – актрисата Никола Пелц.

В своя поздравителен пост 25-годишната Никола нарича Бруклин „любовта на моя живот“ и добавя „ти имаш най-красивото сърце, което някога съм виждала“.