В интервю за предстоящия брой на австралийския Vogue, бившата членка на момичешката банда "Спайс гърлс" си спомня за участието си в шоуто TFI Friday на британския телевизионен водещ Крис Евънс през 90-те, когато комикът я накарал в предаване на живо да се качи на кантара, съобщава “Дейли мейл”.

По време на участието си в шоуто през 1999 г. Евънс направи комплимент на Бекъм, че изглежда "фантастично" след раждането на Бруклин, преди да я попита как е успяла да влезе отново във форма.

След като Пош Спайс сподели, че не е тренирала, Евънс я попита: "Върна ли се теглото ти в норма?". В отговор Бекъм каза, че е така, но Евънс попита дали може да "провери", пише още БГНЕС.

Тогава той извади везна и шеговито насърчи сегашната майка на четири деца да се претегли. "Осем камъка не е никак зле, нали?" - казва Еванс. За сведение: осем камъка са около 112 кг.

Бекъм спомена за инцидента в ефир, докато говореше пред австралийския "Вог", като си спомни: "Преди много години участвах в телевизионно предаване с Крис Евънс, а аз тъкмо бях родила Бруклин и след това отслабнах много".

Модната дизайнерка каза, че майка ѝ също е отслабнала след раждането, като отбеляза, че "това не означава, че имаш хранително разстройство".

"И той ме накара да застана на кантара, за да ме претеглят", продължи тя. "Можете ли да си представите това да се случи в днешно време?”

Бекъм също така разказа колко много медиите са се фокусирали върху теглото и външния ѝ вид по онова време.

"Наричали са ме Порки Пош, Скелетна Пош", спомня си Виктория Бекъм.

Основателката на Victoria Beckham Beauty и съпруга на Дейвид Бекъм в момента е майка на четири деца - Бруклин, който е на 23 години, Ромео (19 г.), Круз (17 г.) и Харпър (10 г.).