Виктория Бекъм, бившата вокалистка на "Спайс гърлс", трансформирала се в модна дизайнерка, отпразнува 49-ия си рожден ден в ресторант в Маями със семейството си, като не пропусна да сподели вълнуващи мигове от празненството в Инстаграм профила си.

На тържеството присъстваха само най-близките й - нейният съпруг Дейвид, синовете й Бруклин и Круз, нейната дъщеря Харпър и снаха Никола Пелц, с която Виктория има конфликт. Ромео - средният син на Дейвид и Виктория, е останал в Лондон.

Въпреки многобройните слухове за вражда между Виктория и снаха ѝ Никола Пелц, съпругата на Бруклин отново беше поканена на семейното парти и позира в Инстаграм заедно с други членове на семейството.

Дейвид публикува и архивна снимка на съпругата си с родителите ѝ Антъни и Джаки Адамс. "Чудесна дъщеря", написа бившият футболист. "Честит рожден ден на най-невероятната съпруга и майка, която ни вдъхновява всеки ден. Обичаме те! Заслужаваш да имаш най-перфектния ден" – написа още в Инстаграм Дейвид Бекъм към Виктория.

Виктория уверява, че семейството е отпразнувало рождения ѝ ден "снощи", въпреки че всички гости на тържеството са били облечени абсолютно по същия начин, както на великденските тържества в имението на родителите на Никола Пелц миналия уикенд. Тогава на снимки, публикувани от Бруклин, се вижда как Виктория позира със съпругата на сина си.

Слуховете за вражда между Никола и свекърва ѝ се появиха малко преди сватбата на влюбените. Тогава Пелц не носеше сватбената рокля на Виктория и премина до олтара в тоалет на "Валентино". Според булката Бекъм пренебрегнала въпросите ѝ по време на подготовката на сватбата, а ателието на Виктория не успяло да направи роклята, която Никола искала. По-късно младоженците се появиха на ревюто на новата колекция на Виктория по време на Седмицата на модата в Париж, като отново намекнаха, че отношенията между семейство Пелц и Бекъм са се подобрили, пише още БГНЕС.

На 49 години Виктория Бекъм продължава да бъде икона на стила. Вижте как бившата спайска поддържа блестящия си вид. >>>