Виктория Бекъм изглежда перфектно винаги, когато прекрачи прага на дома си и се появи на улицата.Човек би си помислил, че прекарва часове пред огледалото вкъщи, за да се гримира.

Дори и да го прави, Виктория споделя, че никога не се разкрасява пред дъщеричката си Харпър. Пред "Sun" тя казва: "Не си слагам грим, когато Харпър е наоколо, защото веднага ще поиска да прави същото като мен." Госпожа Бекъм се опасява, че ако дъщеря й започне да се "гримира" от толкова малка, ще порасне прекалено бързо и твърде рано.

Все пак Виктория споделя, че при все, че прекарва много време с Харпър, малката е мъжко момиче - вероятно повлияна от братята си - Бруклин, Ромео и Круз.

Въпреки че има 4 деца, бившата певица казва, че никога не можеш да кажеш никога, когато става дума за още едно дете. "Трудно е да жонглираш с всички задължения - казва Виктория - да имаш кариера, семейство и съпруг, който също е много зает. Но все пак - не бих отказала да имаме още деца."

Децата на семейство Бекъм вече явно свикват с факта, че родителите им са известни. Виктория разказва, че най-малкият й син Круз я попитал защо е хубаво да си известен, а тя му отговорила, че "Когато си известен имаш повече сила и влияние, за да правиш добри неща. Така започнахме да говорим за благотворителността. Круз пък казал, че "когато хората слушат какво им казвам, бих могъл да разпространя добри съобщения."

Според Виктория по-големите им синове са под голям натиск да се изявяват. Ромео, който е на 10, в момента е лице на модната къща Burberry, а Бруклин, който е на 14г. е част от футболния клуб Queens Park Rangers.

"Не искам да ги притискам" - казва майка им - "Те трябва да са ентусиазирани да достигат до колкото могат повече от света и възможностите му. Но най-важното нещо е да са щастливи. Живеят привилигерован живот, но не получават всичко, което поискат. Винаги им казвам, че са страхотни късметлии."