Вера Уанг е една от най-впечатляващите жени в модната индустрия, а и изобщо. Тя е на 73 години, които навърши тази седмица, но изглежда като далеч по-млада жена… поне на снимките в Инстаграм. Необработените снимки на дизайнерката обаче са доста по-различни.

На снимките в социалните мрежи не виждаме никакви бръчки по лицето на Вера и кожата ѝ изглежда перфектна, но на живо нещата съвсем не са такива. Дори с грим, лицето ѝ изглежда доста по-различно от това, което ни показва в социалните мрежи.

Снимка: Getty Images

Вера обаче няма нужда да прикрива възрастта си, за да си кажем, че искаме да изглеждаме така на нейните години

За нас е изненадващо, че дизайнерката прибягва към програми за обработка на изображения, за да изглежда по-млада. Дори без тях ни е трудно да повярваме, че е на 73 години. Тя е в перфектна форма и няколко бръчици в повече не биха могли да променят мнението ни по този въпрос.

Вера Уанг кара всички да гледат с възхищение стегнатото ѝ тяло и плосък корем. Далеч по-млади жени я питат как могат да имат нейната фигура.

„Работа, сън, коктейл с водка и не много слънце...“ е отговорът, който тя дава и добавя още диетична кола. Сигурни сме, че има и нещо друго, но явно не са физически упражнения.

Преди време самата Вера сподели, че не си пада много по тренировките и зави: „Не съм човек, който си пада по упражненията, но обичам да играя голф. Не се справям добре, но съм голям ентусиаст.“

Коя е Вера Уанг

73-годишната жена е сред най-известните дизайнери на сватбени рокли в света. Обличала е редица звезди в най-специалния им ден – сред тях са Виктория Бекъм, Марая Кери, Алиша Кийс, Аврил Лавин, Хилари Дъф и Ким Кардашиян. Сред нейните известни клиенти, които са носили официалните й тоалети, са Мишел Обама, Виола Дейвис и София Вергара. Родена е в Ню Йорк и е с китайски корени.

Снимка: Getty Images

Макар сега тренировките да не заемат голяма част от ежедневието й, малко хора знаят, че преди да се превърне в световна модна сензация, тя е била спортистка. Започва да тренира фигурно пързаляне, когато е едва на 8 години. В гимназията се състезава с партньор и дори достига до първенството на САЩ по фигурно пързаляне. След като обаче бива отхвърлена от отбора за олимпиадата, тя се насочва към модата. Годините тренировки дават отражение и в нейната кариера на дизайнер, като създава костюми за известни състезатели по фигурно пързаляне.