Ако сте пропуснали миналия сладоледен фестивал, това сте късметлии – организаторите му решиха да направят второ издание, за да можете (пак) да се насладите на най-вкусните натурални сладоледи.

#На 16 юли в Betahaus на ул. „Крум Попов” 56 ще можете да доставите удоволствие на сетивата си така, както подобава на летните жеги, но без чувство за вина. Целта на събитието е посетителите да се запознаят с производителите на натурален, но същевременно вкусен сладолед, а той да достигне до повече хора за един по-здравословен начин на живот. За да ни запознаят в дълбини със здравословните десерти, обхвата на събитието е увеличен – ще можете да вкусите и здравословни десерти, домашен шоколад, био сладки и млечни продукти.

#Сред участниците в събитието са Coppa della Magga – сладоледи, подсладени не със захар, а със стевия; Gelateria Naturale, предлагащи и веган сладоледи. Шоколатерия Modica прави занаятчийски шоколадови изкушения – трюфели, течен и класически шоколад, а също и сладолед. Техните сладоледи също са само с натурални съставки и не съдържат бяла захар. A Vanilla Kitchen са ни подготвили здравословен чийзкейк, брауни и още сладки изкушения.

Ние вече имаме планове за 16 юли. Най-хубавото е, че е неделя! Така че си отбележете деня в календарите и ако не можете да сте на плажа, то прекарайте почивния следобед в компанията на здравословни изкушения без угризения.