Често в света на шоубизнеса се случва едни лица да се радват на непрестанно внимание от медиите, докато други - не по-малко талантливи, остават някак встрани. Това може и да е добре - кой обича папараците да го следват по петите (е, като изключим Парис Хилтън, разбира се), но от друга страна - е знак за липса на внимание не само към личността, но и към професионалните постижения и потенциал на иначе прекрасни актьори. Ние си харесахме няколко и бързаме да ви ги представим, ако искате - добавете и вашите находки:

Дейв Франко

Дейв Франко. Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Фактът, че е в същия бизнес като истински успешния си по-голям брат - Джеймс, за Дейв не е никак лесно да изпълзи от сянката му. Дали заслужава? Гледайте "21 Jump Street" и "Warm Bodies" и преценете сами. Ние смятаме, че това момче тепърва има какво да покаже - на екрана, и на публиката.

Лили Колинс

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Тя е млада, красива и талантлива, а причините да не стане толкова известна, колкото други нейни колежки, не е съвсем ясна. Вероятно бихме могли да кажем, че проектите, в които участва до момента не изискват проява на кой знае какъв потенциал, но кой знае. Последният проект на младата актриса е в "Реликвите на смъртните: Град от кости". За неин късмет този филм вече има огромна маса фенове, зарибени от книгите. Дали тази лента ще е новата тийнейджърска мания и Лили ще получи любовта на феновете и медиите? Ще видим...

Дейниъл Шарман

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Може би вече го познавате от участието му в "Тийн вълк" и сте забелязали колко добре играе ролята си. Невинното му лице е само черешката на тортата, защото това момче наистина изглежда да крие потенциал, който само чака да отприщи. Ние също. 

Крисчън Бейл

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Да, разбира се - познаваме го като един от актьорите, преобразили се в Батман, но като че ли това е всичко. Истината е, че той е номиниран цели два пъти за "Най-добър британски актьор" от 1987г. насам. Манията по неговия образ оставя самия него някъде в ъгълчето на огромната слава и признание. Крисчън всъщност има доста добри филми, така че не е точно от хората, очакващи своя пробив. И все пак - не получава съвсем вниманието, което Джони Деп и Брад Пит например, нали така?

Макс Айрънс

Макс Айрънс. Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Ако не сте гледали филма "Скитница" (The Host), губите, защото Макс Айрънс прави чудесна роля, от която става ясно, че има неоспорим талант. Той е чаровен, хубав и се е наредил на стълбичката в очкаване да изгрее и да покаже на всички какво може. Стискаме му палци!