Актьорът Джеф Бриджис, който в края на 2020 г. разкри, че е болен от рак, сподели, че болестта е в ремисия и туморът се е свил значително. За сметка на това актьорът се е заразил с COVID и е изкарал вируса много тежко. Въпреки това Бриджис е успял да се възстанови и е завел дъщеря си до олтара.

Снимка: Getty Images

Актьорът сподели в личния си сайт, че болестта го е „сритала отзад много добре“. Той не е можел да диша и е бил вързан за кислороден апарат, който го е правил да изглежда и да звучи като злодея Дарт Вейдър от „Междузвездни войни“. Джеф Бриджис дори придружи разказа си с рисунка на Вейдър, която той е правил.

Снимка: Instagram

Добрата новина е, че макар болестта да е била много тежка, всичко е приключило доста бързо и актьорът се е възстановил. Той отдава това на ваксината срещу коронавируса.

Ваксиниран съм с две дози и сега се чувствам по-добре“, написа Бриджис. „Чувал съм, че ваксината помага на хора с белодробни проблеми. Може би това е причината за бързото ми възстановяване.“

Друга рисунка, която Джеф Бриджис сподели, показва самия него да танцува с дъщеря си. Това е била голямата цел, която актьорът си е поставил.

Имах една цел – да заведа дъщеря си Хейли до олтара. Тя се омъжи за един чудесен човек“, написа актьорът. „Благодарение на страхотния медицински екип, не само имах възможност да я заведа, но и танцувах с нея без кислородна маска.

Туморът на актьора се е свил до размерите на малко камъче и той вече може да се върне към нормалния си живот, включително към актьорската си кариера. Джеф Бриджис ще се снима в нов сериал, озаглавен „Старецът“, в който ще изпълнява ролята на бивш разузнавач, когото някой се опитва да убие.