Дони и Нети разбиват клишетата от самото начало на връзката си. Певицата обърна гръб на традицията и предложи брак на възлюбения си, вместо да стане обратното. Няколко месеца по-късно двамата се ожениха и тази седмица отбелязват 21 години брачен живот.

„Щастливо събитие случило се преди 21-на години!“, написа Нети и сподели снимки от церемонията. Съпругът ѝ сподели същите снимки в своя профил.

Миналата година, при гостуването си в „Тази събота и неделя“ по bTV, Нети си припомни, че много се е притеснила, докато е правила предложението и дори се е объркала. Вместо да помоли Дони де се „ожени“, тя е поискала той да се „омъжи“ за нея.

Веднага след подписването, двамата заминават за Париж. За Дони е било важно сватбата им да е събитие за тях, а не за роднините им.

„Бил съм на стотици сватби от дете насам“, каза той. „И съм виждал, че всички сватби, на които съм бил, имаше толкова желание на младоженците да угодят на всички, че самите те забравят да празнуват.“

През целия си брачен живот двамата са вдъхновение един за друг, а дори още преди това. През уикенда Дони сподели, че именно той е написал хита „Луната спи“, който много помага в кариерата на красивата певица.

През 2011 г. се ражда дъщеря им Лилия.

Още по темата: