Том Круз ще строи импровизирано селище в изоставена военновъздушна база в Оксфордшир, Великобритания, съобщава „Дейли Мейл“. Целта е снимките на „Мисията невъзможна 7“ да бъдат подновени, а 57-годишната холивудска звезда и останалата част от екипа на лентата да бъдат на безопасно място, където ще бъдат предпазени от коронавирус.

Припомняме, че датата на премиерата на филма беше променена от юли 2021 за 19 ноември 2021 година, след като разразстващата се пандемия от COVID-19 принуди екипа да се премести от Венеция във Великобритания и в крайна сметка да спре снимките за неопределено време.

Неназован източник коментира изграждането на безопасно селище пред английския „Сън“: „Филмът вече беше забавен много и няма никакъв изглед нещата да се върнат към нормалното, така че това е начин да опитаме да възстановим процеса и да продължим бързо и безопасно.“

Това означава, че най-големите филмови звезди ще живеят заедно в обезопасеното селище с останалата част от екипа на филма.

Том Круз по време на снимките на "Мисията невъзможна 3" в Китай.
Снимка: Getty Images

Томи Гормли, който е асистент-режисьор на филма, заяви във вторник, че се надявам „Парамаунт“ да възстанови снимките на блокбъстъра с участието на Том Круз и „да посетят всичките страни, където първоначално са планували да заснемат сцените“.

„Надяваме се да започнем снимките през септември.“