След като бяха двойка повече от година, набиращият все по-голяма популярност Тимъти Шаламе и актрисата Лили Роуз, която е дъщеря на холивудската легенда Джони Деп, са се разделили.

За връзката им започна да се говори през октомври 2018 г., след като бяха забелязани да се целуват в Ню Йорк. Тогава двамата не потвърдиха, че са заедно, но и не правеха никакви опити да се крият или да държат любовта си в тайна.

Двамата бяха фотографирани от папараци да проявяват нежност един към друг в Париж и в Италия. И въпреки това Шаламе предпочете да отиде на наградите “Златен глобус” с майка си, вместо с приятелката си.

Снимка: Getty Images

Тимъти и Лили-Роуз са се запознали на снимките на филма “Кралят”, в който той изпълнява ролята на английския крал Хенри V, а Лили-Роуз Деп е дъщерята на френския крал, която става съпруга на Хенри и му ражда наследник на британския трон.

Снимка: Getty Images

Лили-Роуз не е единствената дъщеря на голяма знаменитост, с която младият актьор, който беше номиниран за “Оскар” за филма “Назови ме с твоето име”, е излизал. През 2013 г. се заговори, че се вижда с дъщерята на Мадона. Шаламе обаче винаги е отказвал да говори за връзките си.