Минусовите температури в България и изгодните туристически оферти накараха много хора да предпочетат топлото време в Занзибар, Дубай и Малдивите. Кой хвана самолета, за да иде на топло и да смени зимното палто с бански?

Красивата Диляна Попова зарови боси крака в белите пясъци на Занзибар. Топлото време позволи брюнетката да е облечена само с дълга тениска. Диляна разнежи последователите си с кадър, на който прегръща малко момиченце на брега на океана.  

Топъл пясък вместо лед има и в ежедневието на Петър от "Фермата". Той отпътува за топъл Дубай в компанията на Антония Сандова. Двамата си направиха сафари в дюните на пустинята. Кадри от него той сподели в стори в Инстаграма си. 

В топъл Дубай се пренесоха и семейство Батинкови. Антония Петрова-Батинкова, мис "България" 2009 отпразнува там Свети Валентин, като не спираше да споделя кадри от екзотичната дестинация. Семейството явно има сантимент към ОАЕ, защото преди години отпразнуваха първия рожден ден на сина си в Абу Даби. 

Известен със страстта си към гмуркането, Любен Дилов-син също не изпусна възможността да се потопи край атола Вааву на Малдивите. На нощно гмуркане той плува около скатова акула и нейните прилепала. От брега на Занзибар обаче нещата изглеждат по-спокойни - бял пясък, лодки и множество кайтове във водата. Такъв кадър сподели той в Инстаграма си с коментар - "Не завиждайте!"

Не сред акули, а до морски звезди се гмурна Алекс Петканова. С нейната половинка са в Доминикана, откъдето Алекс не спира да пуска атрактивни кадри по бански

"Първоначално ме беше страх да ги пипна, мислех си, че са меки и слузести, но се оказа, че специално тези са твърди и грапави като миди. Още не мога да повярвам" - сподели тя за водното си приключение. 

На кое място бихте искали да отидете вие?