Още от малки мечтаем да бъдем принцеси, но какво по-вълшебно нещо от това любимият ни да се държи с нас като такива? 

Ерик Мартинез планира наистина специално предложение за приятелката си Ками Куоко, като я води на почивка до Мексико. Първата част от изненадата е празнична фотосесия с любимата фотографка на Ками. Но втората е още по-впечатляваща - предлага й да се оженят във величествена пещера по време на снимките.

С това обаче изненадите на Ерик не спират. Заедно с фотографката месеци наред планират още едно предложение - този път под водата. В естествен воден басейн, намиращ се в Ривиера Мая, където Ками ще бъде облечена като русалка - нейното любимо митично същество.

"Любимата ми принцеса винаги е била Ариел от "Малката Русалка". Русалките са магични и опознават дълбините на океана. А колко е перфектно, че имам и моя принц Ерик", споделя Ками.

А за да направят момента още по-запомнящ се, използват червена близалка за годежен пръстен. Фотографката, която преди е работила в модната индустрия за световноизвестния френски дизайнер Жан-Пол Готие, изработила специална опашка на русалка в златно и червено, която Ками да облече.

Разгледайте по-долу част от снимките от това необикновено предложение: