Питали ли сте се какво е Survivor, къде и как се случва магията на най-уникалното приключенско риалити в света? За да научите повече за мястото, хората и уникалната природа, оставете за малко ежедневието си, скочете в дървената рибарска бангка, която се поклаща като орехова черупка над водата, и поемете към едно вълнуващо телевизионно преживяване, разказано в снимки.

Снимка: bTV Media Group

Survivor: Скритият идол“ има уникална история, за която ще ви разкажем през невероятните фотографии, направени от Борис Пинтев, Ваня Джаферович, Евелин Добрев и Добромир Иванов. Това са четирима мъже, които освен че участват в създаването на риалитито, имат очи и обективи за всеки един вълнуващ момент, място, хора и събития, които се случват зад линията на хоризонта.

Снимка: bTV Media Group

Приемете нашата покана за едно невиждано пътешествие из Филипините, от което ще си тръгнете не само с невероятно усещане, но и с награда.

За целта е необходимо да харесате официалната Фейсбук страницата на предаването, да разгледате снимките от дигиталната изложба на survivor.btv.bg/igra и да гласувате за своя фаворит.

Като подкрепите своите фаворити може да се сдобиете с една от 10 оригинални фигурки на Скритият идол или една от 10 рамкирани фотографии от дигиталната изложба, в комплект с една от 20-те Сървайвър бандани.

Снимка: bTV Media Group