Летните планове за почивка са единственото, за което мислим по време на работа. Понякога си мечаем за луксозни места, които да ни откъснат от ежедневието. Airbnb е интернет платформа, в която лесно можем да запазим място, където на нощуваме. Тя имат предложения и за активности по време на ваканцията ви. А новата им секция Airbnb Luxe е за всеки, който е успял да отдели по-голям бюджет за почивката си. Можете да запазите невероятни места, които са истинско бягство от реалността.

Там можете да откриете дизайнерски къщи и внушаващи замъци, които да са изцяло на ваше разположение. Местата са специално подбрани, за да ви накарат да се чувствате като кралски особи. Цените варират като средно е около 2000 долара

Ако резервирате едно от местата, за вашето неповторимо преживяване ще се погрижи специален „трип дизайнер“. Той ще организира всеки детайл от пътуването ви, включително и лично посрещане на летището. Специално за вас той ще зареди мястото, където ще отседнете, с всичко, което ви е нужно. Трип дизайнерът ви ще се погрижи да подбере професионални екипи, които да ви готвят, да ви масажират, да се грижат за децата ви и др.

Едно от най-интересните места е цяло средновековно селище в Италия. То побира 44 души и е на цена от малко над 20 хил. долара на нощувка.

Ако желаете да се почувствате като кралска особа, то това място е специално за вас. За повече информация, посетете линка.
Снимка: airbnb.co.uk

Красиви басейни, океанът на 20 метра от входа на сградата и лукс във вътрешността са само част от характеристиките на вилите и къщите, които можете да наемете. Ако предпочитате планински туризъм, ще откриете множество луксозни вили в Алпите. Луксът обаче се корени по-скоро в услугите, които вървят ръка за ръка с красивите интериор и екстериор. 

Разгледайте някои от местата в галерията по-горе.