Докато хапваш нещо вкусно, около масата ти плуват риби. Но къде е този удивителен ресторант? „King Koi Coffee Garden“ е уникално място, което се намира в Хошимин, Виетнам.

Преди да хванете най-ранния полет за там, вижте какво предлага заведението. „King Koi“ е верига заведения с уникален дизайн и интериор. Масите и столовете в ресторантите са потопени във вода, а в нея плуват около 3000 морски обитатели. Кои са порода японски шарани. Видът Кохаку са с цвят кехлибар и са особено забележителни. 

Впечатляващото кафенетпредставлява свързани помежду си кръгли острови, с вградени в пода аквариуми. Точно това създава усещането на посетителите, че са сред океан или море.

Идеята за кафенето „King Koi“ за пръв път хрумва на управителя Мин, след като вижда възрастни мъже да хранят рибки в аквариум в малко квартално кафене. Така се ражда идеята за ресторант в езеро. Мин счита, че хората биха се радвали да хапват на остров, без това да налага истинско и скъпо пътуване до там. Но удоволствието да е същото!

В „King Koi“ в Хошимин цените на храната и напитките са високи в сравнение с други местни кафенета. Като се добави и уникалното преживяване да се храниш сред голямо езеро, пълно с риби, преживяването наистина си струва.

Най-скъпата напитка в „King Koi“ е на цена от 58 000 VND. Това се равнява приблизително на 2,20 евро. Най-скъпата храна пък е на цена от 55 000 VND, което се равнява приблизително на 2,09 евро. 

Що се отнася до останалото меню в ресторанта, то включва разнообразни печени изделия, закуски и други подходящи за по-топлите дни ястия.