Мечтали ли сте си някога да живеете сами на райски остров? Вече е възможно, дори само за няколко дни, като наемете вила в Airbnb насред Карибско море за 595 долара на вечер, което са около 1000 лв.

Обграден изцяло с вода, "Bird Island" е тропически оазис, който се намира върху коралов риф. Малкият остров е само на 20 минути с лодка от бреговете на красивото градче Пласенсия в Белиз.

Снимка: Airbnb

Собственикът на вилата твърди, че това е перфектната дестинация, ако искате истински да се откъснете от ежедневието. Мястото е подходящо за плуване, каяк и гмуркане, като лесно можете да опознаете близките рифове. Тук е и перфектното място за релакс, тъй като можете да си почивате върху хамака и да наблюдавате тюркоазеното море с часове.

Снимка: Airbnb

Макар и островът да е в средата на океана, комфорт не липсва. Вилата има удобни легла, телефон и Wi Fi. Единствен недостатък е, че престоят трябва да е минимум четири дни. Решението обаче е да поканите приятелите си (до четири човека) и да разделите разходите.

Снимка: Airbnb

Офертата е толкова страхотна, че туристите вече са го резервират за следващите две години напред, но пък има шанс вилата да бъде свободна през лятото 2019 г. Звучи като перфектното място за меден месец, нали?