Манекенката Емили Ратайковски отпразнува 30-ия си рожден ден в компанията на „мечтания партньор“ – синът й Силвестър Аполо Беър, който се роди на 8 март т.г.

Снимките, на които американката и синът й са с бански в еднакъв десен, разчувстваха мнозина, но предизвикаха и полемика. Британският журналист Пиърс Морган, баща на четири деца, разкритикува манекенката за начина, по който тя държи бебето си, без да придържа главата му.

„Бебе не се държи по този начин, Емили, и твоите милиони фенове не трябва да бъдат окуражавани да го правят по този начин. С удоволствие ще ти дам съвети, ако се нуждаеш от тях“ – написа 56-годишният журналист към модела, който в Инстаграм има над 27 милиона последователи.

Ратайковски се омъжи тайно и набързо през февруари 2018 г. за актьора и продуцент Себастиан Беър-Маклърд след едва няколкоседмична връзка. Тя обяви, че е бременна в края на октомври 2020 г., като за целта използва престижната трибуна на американския VOGUE. Първите снимки на кърмещата манекенка вече имат над 3,8 милиона харесвания!