Силата на социалните мрежи днес е толкова голяма, че буквално може да сбъдва мечти. И една от щастливките, открили това, е 16-годишната Лили Джордан, която успя да се срещне лично с любимите си изпълнители, макар да пропусна концерта им.

Момичето, което се бори с рака, отдавна е купила билет за концерта на групата „Джонас Брадърс“, но не е имало как да прецени, че той ще съвпадне с една от процедурите ѝ по химиотерапия. На Лили ѝ е било ясно, че ще пропусне концерта и е споделила това в профила си в Инстаграм:

„Джонас Брадърс", трябваше да съм на концерта ви в Хършли утре, но вместо това съм на съседната улица за химиотерапия. Ако искате да наминете, ще ви дам моята стая. Всяко момиче има право да мечтае.“

Постът на Лили успя да трогне хиляди, между които и един американски сенатор, които го споделиха, така че да достигне колкото се може повече хора. Лавинообразният ефект на социалните мрежи даде резултат и още същия ден "Джонас Брадърс" се появиха изненадващо в болничната ѝ стая.

Лили Джордан успя да разговаря с любимите си музиканти и дори да даде една от собственоръчно изработените си гривни като подарък за съпругата на "Джо Джонас" Софи Търнър, която играе ролята на любимата героиня на Лили от „Игра на тронове“ – Санса Старк.

„Леле, това е силата на социалните мрежи. Вие направихте това. Вие превърнахте гадната ми химиотерапия в нещо невероятно, специално и незабравимо. Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви, "Джонас Брадърс", че отделихте от времето си, за да ми дойдете на посещение!“