„2022 г. беше една от най-хубавите години досега!!! Нямам търпение за всичко, което предстои да се случи през следващата година“ – написа Дженифър Лопес в Инстаграм към видео, което прави ретроспекция по месеци на най-важните за нея събития, включително сватбата ѝ с Бен Афлек през август.

Певицата се омъжи за актьора на 20 август в имението му в Джорджия на стойност 8,9 млн. долара.

„Когато той ме видя да се появявам на върха на стълбите, в онзи момент всичко едновременно придоби абсолютен смисъл и същевременно изглеждаше все още невероятно като най-хубав сън, в който всичко, което искаш, е никога да не се събудиш“ – споделя Джей Ло, която в Инстаграм се радва на феноменалните 230 милиона последователи.

Дженифър и Бен, наричани от мнозина Бенифър, бяха двойка между 2002 и 2004 г., като по време на последвалата двугодишна пауза се ожениха за други партньори.

Бен се ожени за 50-годишната актриса Дженифър Гарнър, като двойката има три общи деца – Вайълет (17), Серафина (13) и Самюъл (10 години), но през 2018 г. се разделиха.

Дженифър се омъжи за актьора Марк Антъни (54) през 2005 г. и три години по-късно се родиха близнаците им Еми и Макс. Двойката се разведе през 2014 г., припомня БГНЕС.