Нови кадри от едно от най-чаканите заглавия за 2017-а разгорещяват страстите и обещават неочаквани обрати за Крисчън Грей и Анастейжа Стийл. В края на "Петдесет нюанса сиво" богатият и красив милиардер със специфичен сексуален вкус и срамежливата студентка Ана се разделиха.

В новия трейлър към продължението обаче Крисчън Грей е твърдо решен да си върне любовта на живота. Въпреки че е объркан от чувствата, които изпитва, той целеустремено започва да преследва Анастейжа. Тя от своя страна поставя категорични  условия – без правила и без тайни. Вече пораснала и не толкова наивна, тя все още изпитва чувства към него, но отказва да бъде наранена отново. И точно когато двамата намират път обратно един към друг, призраците от миналото на Крисчън възкръсват.

В "Петдесет нюанса по-тъмно" освен Джейми Дорнан и Дакота Джонсън, ще видим още носителките на Оскар Ким Бейсинджър и Марша Гей Хардън, както и Дженифър Ел, Люк Гримс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд и Макс Мартини.

"Петдесет нюанса по-тъмно" е режисиран от Джеймс Фоли и продуциран отново от Майкъл де Лука, Дана Брунети и Маркус Висиди, заедно с Е.Л. Джеймс. Сценаристи са Майл Леопард и авторът на бестеселъра Е.Л. Джеймс. В кината на Свети Валентин 2017.