Тъй като искрено вярваме, че в спора се ражда истината, решихме да поспорим за някои важни за жената (и не само) теми. Обуваме кецовете, пийваме малко вода за прочистване на гърлото и... готови, старт!

От днес до края на седмицата започваме да спорим за това кой трябва да плати сметката, когато сме на среща с мъж. Всяка от нас има своя собствена теза по въпроса, по която ще пише повече в следващите дни. За да сме максимално обективни, включваме и мъжко мнение. А накрая ще изберем по-добрия край на приказката.

Днес съвсем накратко ви запознаваме с тезата, която всеки ще защитава. От вторник до петък всеки ще изложи своите аргументи и ще защити своята позиция.

Коментирайте, подкрепяйте ни, дайте своите доводи за и против, предложете теми за следващия спор.

Диана: Този, който е изпил повече.

Бистра: Сметките са нещо, което може винаги да бъде поделено между двамата, за разлика от споровете за дребни и незначителни неща. Нека се фокусираме върху малките, но ценни неща, а сметките – вече се разбрахме за тях.

Росица: Всеки сам си плаща, без изключения!

Evgeniy Lisko: Сметката трябва да се плаща винаги с усмивка, така че е по-добре да го прави този, който е взел по-скоро пари (заплата).

Да я открием най-накрая тази истина; стига се е крила там някъде по средата!