През 1949 г. Майсторите на шоколада Lindt създават LINDOR - уникална шоколадова рецепта с изкусителен нежно-топящ се пълнеж ... една съвършено нова вкусова сензация!

В самото начало LINDOR се предлага под формата на шоколадово блокче. През 1967 г. майсторите на Lindt решават да споделят творението си във форма на кръгли шоколадови сферички. Планират приятната изненада като лимитирана серия точно за Коледа. Всяко бонбонче е обвито с червен станиол с щампа на традиционната бяла дантела, така подходяща за Коледна украса.

Новите бонбони са толкова добре приети, че през 1969 г. са включени в постоянното продуктово портфолио на Lindt.

Празнично, топло и по Коледа - така започва историята на най-успешния продукт на Lindt - LINDОR - неподражаемо шоколадово изкушение, чиято рецепта не е променяна от самото си създаване и се пази като съкровище в Шоколадовия музей на Lindt в Швейцария.

Открийте LINDOR – произведение на изкуството, създадено с цялата страст на Майсторите на шоколада Lindt! Истинско шоколадово откровение с деликатна обвивка, обгърнала неустоимо разтапящо се шоколадово сърце, което обещава да стопли сърцата на най-близките ви на всеки празник!
Открийте повече на www.lindt.bg и на „Шоколад Lindt, България” във Фейсбук! (https://www.facebook.com/lindtbulgaria)