Звездните сватби по време на пандемия продължават. След поредицата от тайни кралски сватби една добра познайница на българските фенове на турските сериали също каза „Да“ на своя избраник. В понеделник Сонгюл Йоден се врече във вярност на любимия си – бизнесменът Арман Бичакчи, съобщава турският „Хюриет“. Церемонията се е състояла в Инстанбул и предвид пандемията е била скромна, като са присъствали само най-близките роднини и приятели на младоженците.

Булката е била изключително красива с изчистена бяла рокля Barrus London, очертаваща по прекрасен и загадъчен начин формите на 41-годишната актриса.

Тоалетът включва много дантела, както по дължината, така и на ръкавите, които са дълги. Воалът е перфектното допълнение към роклята, а най-важният аксесоар се намира на главата на Сонгюл – красива тиара с флорални мотиви.

Феновете на 41-годишната турска звезда забелязаха интересния стайлинг на прическата й, който я променя почти до неузнаваемост.

Младоженецът също е бил облечен в бяло.

Това е втори брак за Сонгюл Йоден, която преди това беше омъжена за турския актьор Джанберк Учуджу, с когото се развеждат през 2008 година. Медиите в Турция често изтъкват като причина за развода им ревността на Учуджу и предполагаемата връзка на Йоден с друга звезда на турското кино – Къванч Татлъту, с когото през 2005 година си партнират в хитовия у нас сериал „Перла“.

През месец октомври 2009 г. Йоден гостува в Шоуто на Слави. Тя се забавлява искрено по време на гостуването си и похвали Слави Трифонов затова, че в предаването си той е социално ангажиран и че се е отнесъл адекватно към проблемите на пострадалите от наводнението в съседна Турция. Тя е и специален гост в един от епизодите на телевизионното шоу на bTV „Денсинг старс“. Там тя е натоварена със задачата да оценява танците на непрофесионалисите.

Сонгюл в "Денсинг старс"