Неделя - 14 февруари. Ще се отдадем на удоволствия и ще отворим сърцата си към един по-добър свят, където цари хармония и красота, любов, щастие и свобода. 

От нас зависи. Необходимо е само да се организираме добре, затова този градски пътеводител повод Св. Валентин ще ни бъде от полза. Готови? Продължаваме...

#Догодина по същото време

Двама души, напълно непознати, се срещат в един неизвестен мексикански ресторант... някъде накрая на света, и двамата се влюбват, сключват брак и заживяват щастливо. Така започва историята на "Догодина по същото време" от Бърнард Слейд. А как завършва – ще разберете на 14 февруари.

Къде? Сити Марк Център за Изкуство, бул. Янко Сакъзов 30

#Любов като танго

Специално гурме меню, музика и танци. Уловете момента заедно с Астор Пиацола и магията на емоционалния аржентински танц, представен от "Tango and Pepper Studio". Кувертът е 75 лв. А удоволствие ще бъде споделено.

Къде? Ресторант "Московска 15', ул. Московска 15


#Kабарe, но не кое и да е...

Какво ще кажете за среща със невероятните Sentimental Swingers около чаша вино и гурме ястия?!
Б.ред. Възползваме се от случая, за да честитим рожения ден на прекрасната и неповторима Вера Шандел, която днес – четвъртък 11 февруари има рожден ден! Най-добри пожелания.

Къде? Morino Urban Wine & Dine, пл. Македония 1, сградата на КНСБ

#Свети Валентин с Фреди Меркюри

Станете част от "Queen Rock Montreal" - един от емблематичните концерти на легендарната рок банда, записан на живо от Montreal’s Forum през 1981 г., дигитално ремастериран в Ultra HD 4K и с многоканален 5.1 саунд.

Къде? Кино Арена Младост, Кино Арена Запад

#АВЕНЮ

Това ще бъде първият концерт на музикалната грума за 2016 година. Освен любимите ни парчета, АВЕНЮ ще ни зарадват и представянето на най-новия си сингъл. Вход – 10 лв.

Къде? RockIT, ул. Георги Бенковски 14

#"Приказка за любовта без край" с Камелия Тодорова

Камелия Тодорова ви кани на концерт заедно с Brazz Association Combo и вокална група New Camellettes. Изцяло аранжирано от Михаил Йосифов, събитието ще представи песни от репертоара на известната ни певица, както и световни стандарти от аренби и джаз музиката. Билети в мрежата на Eventim – 20 лв., на място – 25 лв.

Къде? SOFIA LIVE CLUB, бул. България 1, в подлеза на НДК

#Kottarashky Brass Band за Трифон Зарезан

Едно неделно соаре в Maze с Kottarashky Brass Band, на което ще звучат два духови инструмента, което си е почти брас секция. Да се чувстват поканени всички влюбени и ценители на отбраните питиета. Вход – 7 лв.

Kъде? Клуб "Maze", ул. Христо Белчев 1

#Любов и вино. Вино и любов

Книгата е символ на вечността на любовта. Затова точно 29 са заглавията, които очакват гостите на литературния клуб за всеки от дните на месец феврурари, защото тази година любовта ще е високосна – сред тя са "Осъдени души" на Димитър Димов, 'Естествен роман" на Георги Господинов, "Младост" на Паоло Сорентино, "Смешни любови" на Милан Кундера, "Мъже без жени" на Харуки Мураками, "Всички наши места" на Дженифър Нивън, "Любов" на Исабел Алиенде... Ако закупите някоя от тях, ще имате възможността да получи чаша ароматно кафе или вино.

Къде? "Перото", пл. България 1

#Любовна афера с Белослава и Орлин Павлов

Лайв изпълненията на Орлин Павлов и Белослава, в компанията на DJ Kaiski, ни очакват за най-романтичното парти на годината - #Valentine’s Love Affair!

Къде? PM Club, ул. Гурко 2-4