София Вергара попадна в обективите на папараците, докато е била на романтична среща с нов ухажор. Според медиите зад Океана става въпрос за известния в Лос Анджелис ортопедичен хирург Джъстин Салиман.

Двойката вечеряла в ресторант близо до мястото, където Ким Кардашиян празнуваше рождения си ден, затова първоначално феновете на актрисата помислили, че тя е просто един от гостите на партито. Но се оказало, че София Вергара тази вечер не е поздравила телевизионната звезда, а е имала лична среща.

Джъстин Салиман получава образованието си в престижния Станфордски университет, където има стипендия, а също така учи и в университета в Колорадо. Практикува спортна медицина и е специализиран в лечението на травми на рамото, тазобедрената става и коляното.

Снимка: Getty Images

Според Page Six преди това Салиман е бил женен за актрисата Бри Търнър, с която имат две деца. Двойката обаче се разведе през 2018 г. след 10-годишен брак.

Снимка: instagram.com/sofiavergara/

Вергара обяви раздялата си със съпруга си Джо Манганиело през юли тази година. Двойката беше женена в продължение на седем години. Според слуховете една от причините за раздялата е, че Джо е искал деца, а София, която вече има възрастен син, не е искала.

Сега бившият съпруг на Вергара се среща с актрисата Кейтлин О'Конър, която е с 13 години по-млада от него.